Vijf belangrijke stappen om een ​​iPhone-app te verdienen

Er zijn veel softwareontwikkelingsbedrijven die kunnen beloven mobiele en webproducten “goedkoper en sneller dan andere” te maken. Natuurlijk heb je ontwikkelaars niet langer te Supermarkt App laten maken duur; probeer te onthouden dat je altijd krijgt waar je niet alleen voor staat. En de prijs is niet het enige waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een softwareleverancier. Moet je voor de goedkoopste prijs gaan? Wat is het risico als u junkfood-apps en -websites krijgt?

Er is nog steeds vraag naar talloze oplossingen door consumenten. De mobiele telefoon is niet alleen een fashion statement – mensen willen telefoons die er anders uitzien – maar er is zelfs vraag naar verschillende schermformaten, invoermechanismen en structuren. Een goed voorbeeld is Blackberry, dat zeer succesvol is gebleven onder zowel zakelijke gebruikers als tieners dankzij je toetsenbord en geweldige berichtendiensten.

Tot slot nog een advies: Advertising wil graag dat de app slaagt, wees er altijd zeker van dat uw idee exclusief is. Je app moet bovendien gebruiksvriendelijk en vooral aantrekkelijk en spannend zijn.

Betrek jezelf erbij: de iPhone-ontwikkelingswereld bloeit en bestaat uit een grote groep mensen. Velen van hen ontmoeten elkaar regelmatig om elkaar op de hoogte te houden of discussies te voeren, dus zoek uit of het misschien een lokale ontwikkelingsgroep is en woon een of twee bijeenkomsten bij. Je weet nooit wat je zou kunnen leren of wie je zou kunnen ontmoeten die je idee tot enig succes zouden kunnen helpen.

Webontwikkeling is een fantastisch vakgebied om in te werken, omdat er vraag zal ontstaan ​​naar uw gerichte diensten. Begin elke dag met het leren van de manier waarop u HTML gebruikt om webpagina’s mogelijk te maken (HTML5 zal nu erg populair zijn). Dit is serieus geen programmeertaal, maar het is toch iets dat je moet leren. Op dezelfde manier moet u CSS leren, wat nodig is om webpagina’s er aantrekkelijk uit te laten zien. Pas als je deze basisbeginselen onder de knie hebt, kun je talen leren, aangezien JavaScript de basisprogrammeertaal is voor webbrowsers. Talen zoals Ruby, PHP, Perl of Python zijn server-side scripts die nodig zijn om websites functioneler te maken. Ontwikkeling van mobiele apps, maar ook een goed vakgebied om in te blijven. Hiervoor moet je Objective C aan je lijst met talen toevoegen.

Als u bekend bent met een van mijn eerdere marketingartikelen (tirades?), dan weet u meteen dat ik van mening ben dat kleine bedrijven bij de ontwikkeling van mobiele apps alleen moeten investeren in reclame en marketing die slechts één van de twee dingen doen: 1) een lead genereren of 2) iets verkopen!

G. Sports Tracker – Een Nokia-app helpt atleten, wandelaars, fietsers mee. om snelheid, afstand en hoogte te volgen. Deel uw trainingsroutes met vrienden op Facebook of Google The Earth. Een complete applicatie voor work-out.

Marketing is een must: Ja, zonder twijfel is dit van groot belang bij het maken van geweldige apps. Je kunt geen geweldige app maken als je er niet in slaagt. Buitenverlichting waarmee uw app op de markt wordt gebracht, hoe meer deze door gebruikers wordt opgemerkt. In plaats van agressieve marketing, kunt u zich bezighouden met nuttige, resultaatgerichte marketing. Je zult de weg naar succes vinden.