Stervend seksleven? Krijg solide stappen om warmte terug te brengen in de slaapkamer

Zet jezelf in hun schoenen – Je herinneringen aan eerdere seksuele bevrediging zijn uitstekende bruggen naar hoe onze minnaar denkt, voelt en verlangt. Je weet wat het voor ze doet, waar ze stoom van krijgen en wat ze afkoelt. Verplaats je in hun schoenen en bedenk wat hun partner (jij!) zou kunnen doen om seks gepassioneerd en wenselijk te houden.

Speel door de echt Verwarmde bodywarmer hete momenten – Ren door de hete en stomende momenten van het seksleven van je huwelijk. Wanneer waren de verhitte, klerenscheurende, alles-je-heb-uitbarstingen van romantiek? Laat je herinneringen je herinneren aan wat je partner op deze momenten opgewonden maakte. Was het in een auto en de sensatie van bijna betrapt worden? Is het begonnen in een restaurant met wat aanrakingen onder de tafel? Kijk terug op deze momenten en kijk terug naar wat ze speciaal maakte.

Wees serieus over elkaar opwinden – “Oké, laten we het doen” is geen goede manier om in seks te springen, tenzij
dat windt je partner op. Luister naar je herinneringen aan stomende dagen in het verleden; ze zijn de opname van de reacties, ideeën en suggesties van je echte partner. Maak je partner opwindend, maak elkaar opwindend! Het is belangrijk, stop met het als vanzelfsprekend te beschouwen.

Gebruik dezelfde haak – Er is een oud gezegde: “Hetzelfde dat nodig was om je baby verslaafd te krijgen, is hetzelfde wat nodig is om ze vast te houden.” Een echte verklaring is nooit afgelegd. Wat je in het verleden ook hebt gedaan om je baby te krijgen, is hetzelfde wat je nodig hebt om ze te houden. Of het nu lekker koken was, ‘s avonds laat dansen, films kijken of sexy praten, blijf het doen. Het is een belangrijk onderdeel van de formule om uw baby van u te houden.

Herinner jezelf eraan hoe belangrijk seks is – Wanneer het een karwei begint te worden, een taak, een tweede ding om te doen dat nooit naar het eerste gaat, laat je herinneringen je eraan herinneren dat intimiteit een belangrijk onderdeel is van een gezonde relatie en belangrijk om deze gezond te houden .

Zet het samen – Begin klein. Dit is altijd een stap in het gebruik van je herinneringen en eerdere kennis. Begin met je huwelijkskennis te laten vertellen hoe je je geliefde kunt opwinden. Probeer dan je herinneringen dingen te laten suggereren om te herhalen om de liefde op te fleuren.

Praktijk – het baart kunst. Hoe meer uw huwelijkskennis en herinneringen wegen op uw relatie en de seksuele gezondheid ervan, hoe gemakkelijker u er sneller naar kunt verwijzen.