Leuke plekken voor muziek- en entertainmentjunkies

Je bent op de beste locatie gekomen als je genoeg hebt van exact dezelfde oude bezoekerslocaties en op zoek bent naar een gekke en bijzondere reis. We hebben de hele wereld afgezocht om u een lijst te geven van een van de meest ongewone en plezierige locaties om te bezoeken. Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zorgen ervoor dat je onvergetelijke herinneringen Fun Places achterlaat.

Voor degenen die van klassiek en gek houden, is het International Banana Museum in Mecca, Californië, een fascinerende terugkeer naar een afgelopen periode. Deze ongewone galerij is gewijd aan alle aspecten die met bananen te maken hebben, inclusief een verbluffende verzameling souvenirs met bananenthema, van posters en speelgoed tot outfits en gadgets voor de keuken.

Ben je een fan van alle punten, levendig en eigenzinnig? De wegen zijn de wens van professionele fotografen, en de gemoedelijke sfeer van de gemeenschap maakt het een uitstekende locatie om tot rust te komen en een pauze te nemen in de aparte sfeer.

Voor iets extra pittigs is de Bubblegum Alley in San Luis Obispo, Californië, een vreemde bestemming die je zeker zal doen nadenken over je kauwgom-kauwgedrag. Dit smalle steegje is bedekt met jarenlang opgegeten kauwgom, waardoor een plakkerig en levendig mozaïek ontstaat dat vreemd opmerkelijk is.

Momenteel maken we een reis naar Cappadocië, Turkije, waar je een luchtballonervaring kunt maken over een uniek landschap van sprookjesachtige rookschachten en grotwoningen. De transcendente aantrekkingskracht van dit gebied is de wens van een digitale fotograaf, en er in een levendige ballon overheen zweven is een opmerkelijke ervaring.

Als je zin hebt in niet-traditionele en gekke vakantieaccommodaties, overweeg dan een verblijf in de Dog Bark Park Inn in Cottonwood, Idaho. Deze bed-and-breakfast heeft de vorm van een enorme beagle en je kunt uitrusten in het lichaam van de hond. Het is niet alleen een comfortabel gebied om te verblijven, maar ook een uitstekende fotobewerking voor je Instagram-feed.

Overweeg een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico als je een fan bent van alle paranormale en vreemde punten. Deze galerij is gewijd aan de beruchte Roswell-zaak uit 1947 en ontdekt de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een bijzondere locatie om te ontdekken.

Heeft u ooit de bedoeling gehad om zonder te spetteren de diepe, donkere zeeën te verkennen? Het Seattle Aquarium biedt een betoverende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een verscheidenheid aan waterleven van dichtbij kunt observeren, terwijl u gemakkelijk volledig droog blijft.

Als je de voorkeur geeft aan excentrieke dingen, kijk dan eens naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Deze galerij is een uniek kunstwerk op zich, gemaakt door de beroemde muzikant Salvador Dalí. Het staat vol met zijn psychedelische producties, van ontdooiende klokken tot vreemde sculpturen, waardoor het een must-see is voor aanhangers van de progressieven.

Heb je ooit gefantaseerd over het zien van een stad die volledig bezet is door huiskatten? Dit afgelegen vissersdorpje, ook wel ‘Cat Heaven Island’ genoemd, herbergt nog meer katachtigen dan mensen.

Als u in België bent, neem dan zeker een kijkje in het Atomium in Brussel. Dit enorme raamwerk, gemaakt om eruit te zien als een ijzerkristal dat 165 miljard keer is vermenigvuldigd, is een kunstwerk van geavanceerde stijl. Binnen ontdek je een galerij die de achtergrond van het Atomium en zijn functie tijdens de Wereldtentoonstelling van 1958 belicht.

Over kunst gesproken: ben je je ooit bewust geworden van het gekke Underwater Sculpture Park in Grenada? Deze bijzondere bestemming omvat een verzameling sculpturen ondergedompeld in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Het is niet alleen een interessante creatieve onderneming, maar het fungeert ook als een synthetisch koraalrif, dat reclame maakt voor het waterleven en de ontwikkeling van riffen.

Als je je waagt aan de transcendente landschappen van het Wulingyuan-natuurgebied in China, zul je zeker naar een land van dreigende zandsteenkolommen, dichte bossen en steile watervallen gaan. Het is een locatie die lijkt te zijn geplukt uit de webpagina’s van een droomboek.

De Dans Le Noir-eetgelegenheden in verschillende steden over de hele wereld bieden precies die ervaring. Het is een bijzonder middel om je vooroordelen over eten te testen en op een veel dieper niveau met je bevindingen te verbinden.

Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zullen je zeker opmerkelijke herinneringen bezorgen.

Als je een aanhanger bent van het mystieke en ongewone, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. Het huis staat bekend om zijn labyrintische stijl, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in muuroppervlakken uitkomen en geheime stromen.

Het Eiland van de Poppen in Mexico kan uw geschikte locatie zijn. Of je het nu gelooft of niet, een bezoek aan dit eiland zal zeker de rillingen over je rug doen lopen.