Een goede SEO-strategie vóór SEO van de grote site

Allereerst, wat doe je tenslotte met SEO? Copywriting voor internetzoekmachines vereist dat de copywriter zich bezighoudt met de strategische plaatsing van trefwoorden, tags en dergelijke in zijn webtekst om de webpagina wat is het verschil tussen seo en sea zoveel mogelijk in de verschillende rankings van zoekmachines te krijgen.

De factoren zoals het zoeken op trefwoorden zijn het achterhalen van de daadwerkelijke zinnen die door mensen worden opgevraagd in zoekopdrachten in de grote zoekmachines. Als uw website trackrecord-informatie heeft verzameld over de meest gezochte termen en trefwoorden, zou de functionaliteit hoger worden beoordeeld door naar zoekauto’s te kijken. Het hele proces van het verbeteren van de online ranking voor een website is echt een breed proces en bestaat uit zoekmachineoptimalisatie. Goed. Het vinden van trefwoorden is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie.

In ons voorbeeld hierboven verkocht het bedrijf producten in de actieve lifestyle-industrie. Er werden topscores behaald op alle gevestigde trackrecord-onderwerpen. De verkoop was het bruine spul. Tijdens de serieuze, serieuze bijeenkomst, geproduceerd door gelekt, vroegen 8 tot 10 kopers om uw product om cadeau te krijgen! ARRRRGGGG! De SEO-campagne was afgestemd op mensen die geïnteresseerd waren in een actieve levensstijl, en niet op mannen en vrouwen die cadeaus voor zulke gasten wilden kopen. Onze verkopen waren verschrikkelijk omdat de vermeldingen verschenen en naar de verkeerde persoon keken!

Dit begint van minder belang te worden dan voorheen, als gevolg van misbruik door webmasters wordt een hoge serp bereikt. Het is echter nog steeds belangrijk en vereist ook veel van de kleinere zoekgeneratoren. Zorg ervoor dat u een trefwoord of zoekterm niet meer dan drie gebeurtenissen herhaalt. Dat zou door zoekmachines als spam (slechte SEO-tactiek) worden beschouwd. Vergeet niet dat uw bezoekers de titel van de site ontdekken. Maak het binnen toch nuttig.

Ik wil snel online verkopen. Ik heb me aangesloten bij een mogelijkheid die mijn site heeft gebouwd en me zelfs producten heeft aangeboden om te verkopen, mijn site heeft ingediend en heeft aangegeven dat het geld wanneer zou komen. Ik heb matrassen uitgekozen, ook al weet ik er niets van, maar ze beloofden dat ik mogelijk €1000 per maand zou kunnen verdienen met slechts een paar centen. Ik heb de kosten betaald, ben naar de online bouwer gegaan en heb mijn sitesjabloon geselecteerd, op een aantal knoppen gedrukt en ben in het bezit van een SEO-website. Maar ik ben meestal niet te zien, zelfs niet als ik op mijn internetsite zoek.

Google hanteert niet dezelfde tolerantie voor trefwoorddichtheid als MSN. Het moet een feit zijn dat het lager is. Als u voldoende trefwoorden in uw tekst plaatst om hoog te scoren op MSN, zult u zich waarschijnlijk niet bewust zijn van hetzelfde effect op Google, omdat Google uw trefwoordrijke inhoud als spam zou kunnen beschouwen. Dus nogmaals: ga zorgvuldig om met SEO.

Oké, nu zijn de trefwoorden voor het schrijven van SEO-artikelen: – Decoratief, lampen, licht, helder, mooi en verlichting, het meest wenselijk? Dus nu verder met het proces voor het maken van SEO-inhoud. In eerste instantie schrijft u een schadevergoeding die u eerst moet laten opschrijven. Verbeter het stuk. Als algemene richtlijn mogen SEO-artikelen niet minder dan 300 woorden en niet veel meer dan 500 woorden bevatten. Nu verspilt u uw tijd met het schrijven van een roman voor de inhoud van uw SEO-artikel. Lees het SEO-artikel nu door en vervang woorden en herformuleer zinnen zodat ze overeenkomen met de cruciale termen. Ja, u zult hier en daar enkele SEO-zoekwoorden moeten herstructureren, maar doe toch mee.

Black Hat SEO – werkt buiten de bing-richtlijnen, terwijl er een groter grijs gebied is. Laat me de definitieve acties opsommen die u moet vermijden en die de site niet in de problemen hoeft te brengen.